Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФА РОМЕО 33 1,4 ИМОЛА ХЕЛП!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АЛФА РОМЕО 33 1,4 ИМОЛА ХЕЛП!!!

Здравеите.Спрял съм се на една Алфа 33 1,4ие Имола,боксер 08.1993г.
    Чувам мнения,че боксера много бързо се скапвал и други такива работи.Много ви моля страшно много го харесвам този автомобил и искам да го купя,но тези слухове започват да ме отказват.Помогнете ми с някаква информация,опит,мнения.За какви проблеми да гледам.Всички двигатели ли са боксери на 33-ките? Каква точно е разликата м/у боксера и другите двигатели.Моля ви кажете ми щото ше ревна от яд след малко.Колата я има в мобиле.бг цена 2500лв.червена.Кажете какво да правя

Aбе не слушай разни псевдо майстори-ако си харесал колата, искай да я закараш за преглед във Ванто - да ти кажат какво трябва да се сменя и купувай. Хората с боксери ще ти кажат колко са здрави - предполагам тези който ти казват че не са здрави не карат кола с боксеров двигател-откъде знаят . Иначе тази в мобилето изглежда добре а и е червена
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Re: АЛФА РОМЕО 33 1,4 ИМОЛА ХЕЛП!!!

Първоначално публикувано от houzeboy
      но тези слухове...
      Ох, майкооооо.........
      Питай тези, дето те съветват, колко време са карали Алфа. Или поне колко време са карали Алфа другите, от които първите са чули как боксерът се скапва.

Ако знаеш на какво съм се наслушал докато търсех моята (макар и не боксер)...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Те тия дето са ти ги наговорили тези глупости за боксерите как са забравили да ти споменат, че Алфите по принцип са таралясници? НЕ ГИ СЛУШАЙ Алфа Ромео е автомобил, който се купува със сърце , не с разум . Виж колата.Повози се. Покарай я . И ако усетиш, вътре в себе си как спортното сърце започва да тупти като си около нея няма какво да се чудиш повече.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Эдрасти колега!!!Добър иэбор От 2год. карам Imola и съм повече от доволен.Въпреки че и аэ слушах какво ли не эа Алфите и как се прецаквали много,но като гледам почти във всеки сервиз е пълно с "народни коли" Така че ако е читава колицата не му мисли
          33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

Comment

Здравей приятел, карал съм 2 33-ки едната 1987 боксер 1.5 и втората 1993 боксер 1.3 ie колите си бяха резачки и двете бързи и доста здрави. Втората я продадох на 310 000 км./аз съм и врътнал 145 000/ и двигателя и мъркаше като котенце. Единственото което съм сменил за 8 години каране на Alfa е съединител на последната 33-ка/ама тва е от много "културно" каране/. Така че ако е читава колата взимай и се кефи!
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Ако се поддържа като хората боксера е ве4ен не слушай никого ако ти харесва взимай и се кефи както каза Венци тази кола се купува със сърце а не с разум
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ако се поддържа като хората боксера е ве4ен не слушай никого ако ти харесва взимай и се кефи както каза Венци тази кола се купува със сърце а не с разум
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                X